LED Makina Aydınlatma Lambalarının Kullanım Alanları Nedir?

12-03-2023 20:01
LED Makina Aydınlatma Lambalarının Kullanım Alanları Nedir?

LED Makina Lambaları Nedir?

LED Makina Aydınlatma Lambaları; takım tezgahları veya endüstriyel aydınlatma ihtiyacı olan bütün makinelerde kullanılmaktadır. Cnc, Torna, Freze, Borverk, Taşlama, Pres, Vargel, Matkap, Kalite Kontrol, Tesviye, Montaj, Bakım Masalarında ve Endüstriyel Aydınlatma ihtiyacı olan tüm proseslerde yüksek aydınlatma derecesine sahip kaliteli makina lambalarımız proseslerinizi aydınlatmak için doğru aydınlatmayı sağlar. 

Takım tezgahlarında talaşlı imalat operasyonu sırasında oluşan yüksek tazyikli soğutma sıvısı (boryağı), metal talaşları, yüksek sıcaklık, nem, buhar vb. durumlar oluşmaktadır. Operatörün makine hareketlerini, kesici takım durumunu sorunsuz ve net olarak görmek istemektedir. Tezgahdaki üretim prosesini ancak EMOSLIGHT LED MAKİNA LAMBALARI ile sorunsuz ve net olarak takip edebilirsiniz. 

Aydınlatma ihtiyacınızı en iyi şekilde değerlendirmek için Akrobat Makina Lambalarımızın Gövdeleri Tek Kırımlı, İki kırımlı, ve Üç kırımlı olarak üretilmektedir.

Üretimin problemsiz devam etmesi için size mükemmel aydınlatma çözümleri sunar.

İş güvenliği için gerekli olan; CE, EMC ve LVD testleri mevcuttur.

Emoslight

LED Makina Aydınlatma Lambaları Çok Isınır mı?

LED Makina Lambaları çalışma prensibi olarak ısı üretmezler. Sadece kaliteli ışık üretirler. Endüstriyel AR-GE tecrübelerimizden faydalanarak üretmiş olduğumuz Lambaların montajlandığı Alüminyum Gövde üzerinde içden ve dıştan soğutucu hava kanalları ile lambanın fazla ısınmasının doğal yollarla önüne geçilmektedir. Uzun vadede lambanın kullanım ömrünü uzatmaktadır. Bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özelliklerin basında bu detay mevcuttur.

Enerji Tasarrufu Sağlar mı?

Halojen aydınlatmalara oranla %50' ye varan enerji tasarrufu sağlamaktadır.

Çalışma Ömrü Nedir?

LED Makina Lambaları, 50.000 saat veya daha uzun süren kullanım ömürleri boyunca bakım gerektirmeyen, sorunsuz bir çalışma sağlarlar.

LED Makina Aydınlatma Lambaları Koruma Sınıfı:

Halojen Makina Lambalarımız ağır ve zorlu ortamlarda kullanılmak üzere IP67 Koruma Sınıfıyla su, yağ, toz ve neme karşı oldukça dayanıklıdır. 


LED MAKİNA LAMBASI KORUMA SINIFI

Akrobat LED Lamba Işık Rengi:

LED Akrobat Lambalarımızın Işık Rengi: 6000...6500K  ışık rengi ile makine içerindeki her detaya rahatlıkla hakim olacaksınız. 


LED MAKİNA LAMBASI IŞIK RENGİ


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.