Freze Dijital Ölçme Sistemi Nedir?

14-03-2023 19:53
Freze Dijital Ölçme Sistemi Nedir?

FREZE TEZGAHI DİJİTAL KOORDİNAT ÖLÇME SİSTEMİ

 

Emos Dijital Koordinat Ölçme Sistemleri; freze tezgahlarında operatöre işleme kolaylığı ve zaman tasarrufu kazandırmak için kullanılmaktadır. Freze Tezgahlarında X - Y - Z eksenlerine takılan optik cam cetvel veya manyetik cetveller (manyetik lineer enkoder) sayesinde hassas ölçümler yapılmaktadır. Üç Eksenli DRO - Dijital Göstergeler yardımı ile Lineer Cetvellerin sayması sayesinde hassas ölçümler yapılmaktadır. 

EMOS DİJİTAL

FREZE DİJİTAL GÖSTERGELER - DRO

Dijital Cetvel ölçülerinizi EMOS80 veya EMOS100 Dijital Göstergelerimizden takip edebilirsiniz. Freze Tezgahı modu ile kolay kullanım sağlamaktadır. 
FREZE DİJİTAL ÖLÇME SİSTEMLERİ


Dijital Göstergelerimizde Fonksiyonel bir çok delik delme ve talaşlı imalat fonksiyonu standart olarak sunulmaktadır.



Divizör Fonksiyonu, Lineer veya Açısal Delik Delme, Radyus Form Oluşturma, Havuz Boşaltma Fonksiyonları bunların başlıcalarıdır. Freze Tezgahında İş Parçası Merkez Bulma İçin 1/2 fonksiyonu ile iş parçası merkez alma işlemleriniz için kolaylık sağlamaktadır. EMOS100 LCD Dijital Gösterge ile 2D ölçümler yapabilirsiniz, talaşlı imalat işlemlerinizi 7" LCD Renkli Ekran ile daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz.


MANYETİK LİNEER CETVELLER:

Manyetik Dijital Cetvel Modellerimiz EMS110, EMS310 ve EMS320 modelerinden oluşmaktadır.


Lineer Cetvellerimiz 100mm' den, 20,000mm' ye kadar uygulanabilmektedir. Lineer Cetvellerimiz 3100mm' ye kadar tek parça üretilir. 3100mm' den daha uzun boylarda uygulamaya göre 2, 3, 4 veya daha fazla profil boyunda demonte hazırlanmaktadır. Farklı profil şekillerinde dizayn edilen Lineer Cetvel modellerimizden makineleriniz için en uygun ürün seçimi ile uzun vadede hassasiyet ve kaliteden ödün vermeden yüksek performans elde edebilirsiniz.

EMS310 ve EMS320 Manyetik Lineer Enkoderlerimiz contalı ve kapalı profil olarak üretilmektedir. Bu cetvellerde paket içerisinde koruma sacı standart olarak verilmektedir. Manyetik Lineer Enkoderler üretim teknolojisi sayesinde IP67 Koruma Sınıfına sahiptir. Cetveller talaşlı imalat koşullarında oluşan su, toz, yağ, nem, kir ve metal talaşlarından hiç bir suretle etkilenmezler.

Torna tezgahlarına takılan Dijital Cetveller standart 5µm çözünürlüğe sahiptir. İstenilirse 1µm çözünürlüğe sahip lineer cetvellerde verilebilmektedir. Torna tezgahlarına yaptığımız montajlarda lineer cetvelin korumasını arttırmak için koruma sacı altına sıvı conta sıkılmaktadır. Dijital Cetvel kablolarımızı korumak için Çelik Spiral kullanmaktayız. Ayrıca daha zorlu imalat şartları için de PVC Kaplı Çelik Spiralleri tercih etmekteyiz. Dijital cetvellerimizin kablolamasını makine üzerinde uygun yerlerden götürerek Çelik Galvanizli Kroşeler ile sabitlemekteyiz.

FREZE TEZGAHI DİJİTAL GÖSTERGE MONTAJI

Freze Tezgahlarında Dijital Göstergeler tezgah gövdesine veya operatör kol üzerine montaj edilmektedir.
Tezgah gövdesi montajlarımızda 180 derece dönebilen Dijital Gösterge kolunu kullanmaktayız.
Operatör Kol üzerine yapılacak montajlarda kumanda paneli üzerine doğrudan  montaj yapmaktayız. 

FREZE TEZGAHI GÖVDESİNE DİJİTAL GÖSTERGE MONTAJI


FREZE TEZGAHI KUMANDA PANELİ ÜSTÜ DİJİTAL GÖSTERGE MONTAJI



FREZE TEZGAHI DİJİTAL ÖLÇME SİSTEMİ MONTAJI

Freze Tezgahı Dijital Koordinat Ölçme Sistemi uygulamaları profesyonel EMOS TEAM montaj ekiplerimizce yapılmaktadır.

Dijital Koordinat Ölçme Sistemlerimiz 2 YIL Garantilidir.

Opsiyonel Olarak +3 YIL Garanti Seçeneğimiz mevcuttur.

10 YIL Yedek Parça Garantisi.

Emos TEAM montaj ekiplerimizden Dijital Ölçme Sistemi montaj ve servis talepleriniz için TIKLAYINIZ.

Montaj ve Teknik Servis Hizmetimiz sadece Türkiye ile sınırlıdır. Diğer Ülkeler İçin Lütfen Ülkenizde yer alan Distribütörlerimiz ile iletişime geçiniz. 

Freze Tezgahı, yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı Dijital Koordinat Ölçme Sistemleri paket seçeneklerimiz için lütfen TIKLAYINIZ.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.