CNC LED Aydınlatma Lambaları Neden Tercih Edilmelidir.

12-03-2023 17:33
CNC LED Aydınlatma Lambaları Neden Tercih Edilmelidir.

CNC LED Makina Lambaları Neden Tercih Edilmelidir?

EMOSLIGHT CNC Led Makina Aydınlatma Lamba Çözümleri; makine kabini içerisinde yer almakatadır. CNC makina proseslerini aydınlatmak için doğru aydınlatmayı sağlar. Makine üreticisinin tasarımına göre konumu değişmektedir. Makine tavanında, Z eksen gövdesine, kabinin sağında - solunda ve gömme şeklinde karşımıza çıkmaktadır.

CNC makinelerde talaşlı imalat operasyonu başladığında kabin içerisinde yüksek tazyikli soğutma sıvısı (boryağı), metal talaşları, yüksek sıcaklık, nem, buhar vb. durumlar oluşmaktadır. Operatörün makine hareketlerini, kesici takım durumunu sorunsuz ve net olarak görmek istemektedir. Tezgah içerisinde oluşan bu üretim prosesini ancak EMOSLIGHT LED MAKİNA LAMBALARI ile sorunsuz ve net olarak takip edebilirsiniz.

CNC Makina Aydınlatmaları kaliteli ışık kaynağı ile verimli aydınlatma sağlamaktadır.

400mm' den...800m' ye kadar farklı lamba uzunluklarımız mevcuttur.

Temperlenmiş ön camları sayesinde darbelere karşı oldukça dayanıklıdır.

İ
ş güvenliği için gerekli olan; CE, EMC ve LVD testleri mevcuttur.

Emoslight

 

CNC LED Makina Aydınlatma Lambaları Avantajları Nelerdir?

Polikarbonat yüzeyli tüp lambaların üzeri zamanla talaş darbelerinden çizilmekte, boryağı sebebiyle sararmakta, koruma seviyelerinin düşük olması sebebiyle içlerinde su buharı oluşmaktadır. Bu sebeplerden dolayı lambaların aydınlatma kabiliyetleri olukça düşmekte ve operatör üretim prosesini takip edemez hale gelmektedir. EMOSLIGHT CNC Led Makina Aydınlatma Lambalarımız alüminyum profil dış gövdeye sahip olmaları, temperlenmiş cam sayesinde kırılmaların ve deformasyonların önüne geçmesi ve IP67 koruma sınıfı ile sudan, yağdan etkilenmemesi ile yüksek performans sağlayarak göz doldurmaktadır.


CNC LED Makina Aydınlatma Lambaları Çok Isınır mı?

CNC LED Makina Lambaları çalışma prensibi olarak ısı üretmezler. Sadece kaliteli ışık üretirler. Endüstriyel AR-GE tecrübelerimizden faydalanarak üretmiş olduğumuz Lambaların montajlandığı Alüminyum Gövde üzerinde içden ve dıştan soğutucu hava kanalları ile lambanın fazla ısınmasının doğal yollarla önüne geçilmektedir. Uzun vadede lambanın kullanım ömrünü uzatmaktadır. Bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özelliklerin basında bu detay mevcuttur.


Enerji Tasarrufu Sağlar mı?

Halojen veya Florasan aydınlatmalara oranla %50' ye varan enerji tasarrufu sağlamaktadır.


Çalışma Ömrü Nedir?

LED Makina Lambaları, 50.000 saat veya daha uzun süren kullanım ömürleri boyunca bakım gerektirmeyen, sorunsuz bir çalışma sağlarlar.

CNC LED Makina Aydınlatma Lambaları Pozisyon Ayarı Yapılır Mı?

Montaj ve kurulumları için 60 - 90 - 180 ve 360 derece dönebilen alüminyum ayakalara sahiptirler. Hareketli montaj ayakları ile üretim operasyonlarınızdaki aydınlatma problemlerimlerinden kurtulmuş olacaksınız.

CNC LED MAKİNA AYDINLATMA LAMBASI



CNC LED Makina Aydınlatma Lambası Işık Rengi:

CNC LED Lambalarımızın Işık Rengi: 6000...6500K  ışık rengi ile makine içerindeki her detaya rahatlıkla hakim olacaksınız. 


CNC LED MAKİNA LAMBASI IŞIK RENGİ


CNC LED Makina Aydınlatma Lambaları Sudan ve Yağdan Etkilenir Mi?

CNC Makina Lambalarımız ağır ve zorlu ortamlarda kullanılmak üzere IP67 Koruma Sınıfıyla su, yağ, toz ve neme karşı oldukça dayanıklıdır.

CNC LED MAKİNA AYDINLATMA LAMBASI


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.