Akrobat Makina Lambaları

12-03-2023 18:32
Akrobat Makina Lambaları

Akrobat Makina Lambaları Neden Tercih Edilmelidir.

EMOSLIGHT Akrobat Makina Aydınlatma Lambaları; takım tezgahları veya endüstriyel aydınlatma ihtiyacı olan bütün makinelerde kullanılmaktadır. Cnc, Torna, Freze, Borverk, Taşlama, Pres, Vargel, Matkap, Kalite Kontrol, Tesviye, Montaj, Bakım Masalarında ve Endüstriyel Aydınlatma ihtiyacı olan tüm proseslerde yüksek aydınlatma derecesine sahip kaliteli makina lambalarımız proseslerinizde doğru aydınlatmayı sağlar. 

Aydınlatma ihtiyacınızı en iyi şekilde değerlendirmek için Akrobat Makina Lambalarımızın Gövdeleri Tek Kırımlı, İki kırımlı, ve Üç kırımlı olarak üretilmektedir.


Takım tezgahlarında talaşlı imalat operasyonu sırasında oluşan yüksek tazyikli soğutma sıvısı (boryağı), metal talaşları, yüksek sıcaklık, nem, buhar vb. durumlar oluşmaktadır. Operatörün makine hareketlerini, kesici takım durumunu sorunsuz ve net olarak görmek istemektedir. Tezgahdaki üretim prosesini ancak EMOSLIGHT AKROBAT MAKİNA LAMBALARI ile sorunsuz ve net olarak takip edebilirsiniz. 

Emoslight


Halojen ve LED ışıklar, 50.000 saat veya daha uzun süren kullanım ömürleri boyunca bakım gerektirmeyen, sorunsuz bir çalışma sağlarlar.

Üretimin problemsiz devam etmesi için size mükemmel aydınlatma çözümleri sunar.


Akrobat Makina Aydınlatma Lambaları Koruma Sınıfı:

Akrobat Makina Lambalarımız ağır ve zorlu ortamlarda kullanılmak üzere IP67 Koruma Sınıfıyla su, yağ, toz ve neme karşı oldukça dayanıklıdır. 


Akrobat Makina Lambası Koruma Sınıfı



Akrobat Lamba Işık Renkleri:

Halojen Akrobat Lamablaramızın Işık Rengi: 3000...3500K
Led Akrobat Lambalarınızın Işık Rengi: 6000...6500K

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.